Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
04.06.21 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Originalromaner     Norske utgivelser     Forfattere     Øvrige bøker     Anmeldelser  
 Ian Fleming   Kingsley Amis   John Gardner   Raymond Benson   Charlie Higson 
Doubleshot (2000)

Handling:
“The Union” vender tilbake. Denne gang er prosjektet å sørge for at Spania og Storbritannia havner i krig med hverandre vedrørende Gibraltar, og samtidig sørge for at James Bond blir anklaget for en rekke mord, for deretter å drepe ham.Historien starter nesten på slutten, hvor Domingo Espada fra “The Union” og hans småskurker står klare til å møte guvernøren av Gibraltar, den britiske statsministeren og den spanske. En av Espadas menn, "Peter Woodward", er av sikkerhetsvaktene identifisert som James Bond.Historien tar oss deretter to uker tilbake i tid. Bond er i London, skadet og miserabel. Han fikk en rekke belastinger under forrige oppdrag i Himalaya-fjellene (boken High Time To Kill). M har gitt ham fri på grunn av skadene, men Bond trives ikke alene hjemme. Han er spesielt lei seg fordi Helena Marksbury, hans kjæreste, ble drept og han ønsker seg å hevne seg på “The Union”. I det han bestiller kinamat, får han en spådomskake, og der står det profetisk at han vil se døden når han møter sin dobbeltgjenger. “The Union” har nemlig klart å endre en mann slik at han ligner Bond.

Fakta:
Doubleshot er Raymond Bensons fjerde Bond-roman. Boken ble lansert 4. mai 2000 i England.

Smusscover: Ja
Omslag: Hardcover
ISBN: 0340751681
Land: England
Utgiver: Jonathan Cape
Utgivelsesdato: 04.05.2000

JB

BILDEGALLERI
Doubleshot Putnam amerikansk hardcover
Klikk på bildene for å forstørre

FORFATTER
Raymond Benson  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Hugo Drax: Look after Mr. Bond. See that some harm comes to him. "
Moonraker (1979)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2021. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2021 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…