Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
 
  Filmer     Skuespillere     Filmskapere     Andre filmer  
 Offisielle   Uoffisielle   Dokumentarer   Ian Fleming   Chitty Chitty Bang Bang 
Barbara Bach
Født: 27.08.1946 Queens, New York, USA
Aliaser: Barbara Goldbach

Biografi
Barbara Bach spiller den russiske agenten Anya Amasova, til tross for en litt haltende russisk aksent. Bachs karakter var ganske banebrytende og introduserte en ny type Bond-pike, som for første gang, kanskje med unntak av Tracy Di Vicenzo, var Bonds like på de fleste områder.

I KGB går Anya under namnet Agent Trippel X, og er en av byråets toppagenter. Hun har hatt et forhold til agentkollega Sergei Barsov og sørger over hans død. Da hun får vite at Bond er mannen som eliminerte han, blir hun oppsatt på å hevne sin kjære, men faller til slutt for Bonds sjarm. Barbara Bach er en usedvanlig vakker kvinne, men utstråler en litt annen type skjønnhet enn mange av hennes Bond-søstre. Hun har en markert beinstruktur, fyldige lepper og en litt kald og kjølig europeisk skjønnhet. Noen sjarmbombe er hun ikke, og smiler knapt i løpet av filmen, uten at det hindrer henne i å fremstå som sensuell og tiltalende.

Barbara Bach ble født i USA i 1947. Hun var en fremgangsrik modell og var på forsiden av mange renommerte magasiner. På slutten av 60-tallet giftet hun seg med den italienske forretningsmannen Fransisco Gregorini, som hun fikk to barn med. Under hennes opphold i Italia spilte hun i en rekke B-filmer, og ble på et tidspunkt også utnemnt som «The Queen of the B-movies» av et amerikansk ukeblad. På slutten av 70-tallet skilte hun seg fra Gregorini.

Hennes andre ektemann, som hun fortsatt er gift med, er selveste Ringo Starr.

Bach har ikke spilt i filmer siden midten av 80-tallet.

Vidar Eliassen

FILMOGRAFI
The Spy Who Loved Me (1977)
Major Anya Amasova
Bond-pike



  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Gen. George Octavius Deckert: He's only one man. What can one man do? "
xXx: State of the Union (2005)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…