Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Goldmember på DVD, baby



En overdådig DVD-utgivelse som står i stil til Austin Powers himself.

Så har den offisielle pressemeldingen om Goldmember-utgivelsen kommet fra New Line. Det ser ut til at det blir snakk om to separate DVD-utgaver med ulike bildeformater, den ene med bilde i 16:9 letterbox og den andre med bilde i 4:3 fullskjerm. Ellers blir de to identiske. Begge kommer for øvrig med lyd i Dolby Digital 5.1 EX.

Som vi har nevnt tidligere her på DVDnett blir Goldmember en del av New Lines Infinifilm-serie. Infinifilm-funksjonen går i korte trekk går ut på at man kan ta avstikkere til bonusmaterialet underveis i filmen, mens det samme materialet også er tilgjengelig direkte fra hovedmenyen.

Supplementet på platen skal bestå av et kommentarspor med regissøren Jay Roach og skuespilleren Mike Myers, diverese minidokumentarer (World Of Austin Powers, M:16 International Men Of Mystery, Fashion Vs. Fiction, Disco Fever og Visual Effects), et undertekstspor med fakta om filmen, utelatte sekvenser, fire musikkvideoer (Work It Out med Beyonce, Boys med Britney Spears, Daddy Wasn't There med Ming Tea og Hard Knock Life med Dr. Evil og Mini-Me), samt den originale traileren og en DVD-ROM seksjon med website og linker.

Goldmember kommer på DVD i USA 3. desember 2002, mens norsk slippdato blir 24. februar 2003. Det er tvilsomt om den norske DVD-utgaven vil inneholde Infinifilm-funksjonen.

Relaterte saker
Austin Powers fyller 20 år! (29.04.2017)
Årets beste «Bond»-filmer (05.12.2010)


LH / 07.10.2002 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 00:18


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Miranda Frost: He'll light the fuse on any explosive situation, and be a danger to himself and others. "
Die Another Day (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…