Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
25.08.19 kl. 09:04

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
ANNONSER
STØTTESPILLERE
Ny Bond-film i 2015Torsdag 11. juli kom bekreftelsen alle James Bond-fans har ventet på: Sam Mendes vender tilbake i registolen og Bond 24 får verdenspremiere i 2015.

Etter mye frem og tilbake om Bond 24-regissøren, er det altså endelig offisielt bekreftet at det er Mendes som skal regissere den 24. Bond-filmen.

Den britiske kinopremieren blir 23. oktober 2015, mens den amerikanske premieren finner sted 6. november 2015.

Det var torsdag ettermiddag, 18.00-tiden norsk tid, at pressemeldingen ble sendt ut.

Avsendere av pressemeldingen var Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, EON Productions, Gary Barber, styreleder og administrerende direktør i Metro-Goldwyn-Mayer, Michael Lynton, administrerende direktør i Sony Entertainment Inc og Amy Pascal, med-styreleder i Sony Pictures Entertainment.

Samtidig ble det bekreftet at Daniel Craig vender tilbake som agent 007 og at manuset skrives av John Logan (som også var medforfatter på Skyfall, og som er en stor tilhenger av både Bond-filmene og Ian Flemings bøker).

Som tidligere kjent skal Logan ha jobbet med manuset siden oktober 2012. Det er derfor grunn til å tro at det allerede finnes et tidlig manusutkast. Men foreløpig er handlingen en godt bevart hemmelighet.

Siden Skyfall regnes som en av de beste Bond-filmene i nyere tid, så er det nok mange Bond-fans som puster lettet ut etter at Mendes vender tilbake i registolen.

Her er de offisielle uttalelsene:

– Etter den ekstraordinære suksessen med Skyfall, er det virkelig spennende å jobbe med Daniel Craig, Sam Mendes og John Logan igjen, uttaler Michael G. Wilson and Barbara Broccoli i pressemeldingen.

– Jeg er veldig fornøyd med at de gir meg den tiden jeg trenger til alle mine teaterforpliktelser, slik gjør produsentene det mulig for meg å regissere Bond 24. Jeg ser frem til å ta opp tøylene igjen, og til å jobbe med Daniel Craig, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli for andre gang, sier Mendes.

Barber legger til:

– Vi er begeistret over å gjenforene de ekstraordinære talentene; regissør Sam Mendes med vår stjerne Daniel Craig for det neste store Bond-eventyret. Som dokumentert av den fenomenale suksessen til vårt siste samarbeid med EON Productions og Sony, fortsetter denne 51-år gamle franchisens utrolige arv å overraske.

Pascal og Lynton sier:

– Det er et privilegium å arbeide med Bond-filmene. EON, John Logan og Sam Mendes har kommet opp med en ekstraordinær oppfølging til Skyfall, og vi, sammen med våre partnere i MGM, kan ikke vente med å dele dette nye kapittelet med publikum over hele verden.

Norsk dato?

Foreløpig er ikke norsk premieredato helt bekreftet. Til JAMESBOND.no forteller distributøren SF Norge:

– Det er ingen bekreftet norsk premieredato ennå. Men jeg regner med at det blir tett opptil verdenspremieren, sier Katrine Aamodt, PR-/ markedskoordinator i SF Norge.

JAMESBOND.no gleder seg stort over nyheten!

Relaterte saker
Mendes om Skyfall og Bond 24 (01.05.2014)
Bond 24: Innspillingen starter i oktober (28.02.2014)
Slik blir Bondåret 2014 (30.12.2013)
Bond 24 til Norge? (30.08.2013)


Morten Steingrimsen / 11.07.2013 Sist oppdatert: 13.07.13 kl. 15:43


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Brill: What? That's my best aloha shirt. Robert Clayton Dean: Yeah, well say "aloha" to it. "
Enemy Of The State (1998)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2019. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2019 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…