Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Må slutte som Bond?

James Bond (Pierce Brosnan) i sin første casinoscene.


Pierce Brosnan skal ikke spille James Bond i neste film, Bond 21, hevdes det fra ulike hold.

Eon Productions vil ikke si verken ja eller nei om Brosnan er Bond i neste film, annet enn at de ikke er kilde til saken som først sto i avisen The Daily Mail.

Den engelske avisen The Daily Mail rapporterte først om saken. Da avviste mange fans den som nok et rykte som ikke hadde snev av sannhet ved seg. De utenlanske nettsidene er delte i sitt syn på om dette er sant eller ikke. Det spekuleres i om det er et PR-utspill enten fra produksjonsselskapet eller Brosnans krets om å reforhandle kontrakten hans.

Brosnans opsjon på en fjerde runde som agent 007 er ikke plukket opp av produksjonsselskapet bak Bond-filmene, bekrefter en kilde i selskapet. Alt ifølge den første nyhetsrapporten.

Pierce Brosnans kontrakt ga Eon Productions anledning til å hyre av i en femte film hvis de ønsket det, men Eon har bestemt seg for ikke å gjøre det. Siden i fjor har ryktene svirret om Brosnan skulle spille Bond eller ikke, med påfølgende rykter om hvem som skal spille James Bond om Bronsnan ikke skal det …

Ifølge The Daily Mail skal noe av årsaken til at Brosnan nå "får fyken" være at Eon føler at Brosnan begynner å bli for gammel til å appellere til et yngre publikum. (Har de helt glemt hvor grå og tynn i håret Roger Moore var i sin tid?! red. anm)

Ifølge avisrapporten skal kilden hos Eon antydet at Broccoli-klanen nå ser seg tilbake, for å bringe filmserien videre.

– Vi skal gå tilbake til Bonds yngre dager - kanskje hans første oppdrag. Vi ønsker oss flere unge fans og tror en yngre James Bond vil hjelpe, skal kilden ha sagt.

Og hvem blir den neste James Bond? Hvsi det skjer, da.

Her har også ryktene svirret. Slike rykter er gjerne satt ut av de som av en eller annen grunn ønsker å være den neste James Bond – eller deres agenter. Navn som er nevnt det siste året inluderer Clive Owen, Jude Law, Ewan McGregor og Hugh Jackman.

Relaterte saker
Pierce Brosnan har forsont seg med Bond-stemplet (29.11.2009)


JB / 25.02.2004 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 00:01


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Truly Scrumptious: I've never been... Caractacus Pott: Spoken to like that? Well, maybe it's about time! "
Chitty Chitty Bang Bang (1968)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…