Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Mer nytt om GoldenEye 007 Reloaded - oppdatert!

I løpet av spillet må Bond reise til Sibir hvor en kraftig snøstorm gjør det vanskelig å se fienden - men det betyr også at det er vanskelig for fienden å se deg.


Utgivelsen av GoldenEye 007 Reloaded til Xbox 360 og PlayStation 3 kommer stadig nærmere. JAMESBOND.no gir deg de siste nyhetene om spillet.

OPPDATERING!

I en epost fra Activision får vi opplyst at den korrekte utgivelsesdatoen for GoldenEye 007: Reloaded er 4. november!

GoldenEye 007 Reloaded Double ’O’ Edition

Den største nyheten er at spillet slippes i en Reloaded Double ’O’ Edition-pakke. Kjøper du denne pakken får du, i tillegg til spillet på Blu-ray-disk, en PlayStation Move bevegelseskontroll, navigeringskontroll, PlayStation Eye-kamera og Sharp Shooter-tilbehøret. Å spille med Move-utstyr gir spilleren høyere presisjon og kontroll både i enspiller- og i flerspillermodus.

PlayStation 3-brukere får dessuten muligheten til å laste ned en eksklusiv gratis spillbar figur, nemlig superskurken Hugo Drax fra Moonraker. Drax blir mulig å spille under flerspillermodus med delt skjerm og i online Classic Conflict-modus. Det blir også mulig å bruke hans spesialvåpen – en laserpistol.

- Hvis noen spill har blitt skreddersydd for PlayStation Move og Sharp Shooter, så er det GoldenEye 007 Reloaded, sier Rob Dyer, senior visepresident i Sony Computer Entertainment of America.

- Dette er en gjenskapelse av et av våre mest elskede og ikoniske skytespill gjennom tidene, og vi ville gi PlayStation-fansen muligheten til å virkelig gå i fotsporene til alles favorittagent med den anerkjente kontrollen til SCEs bevegelsesbaserte underholdning, sier Dyer i samme pressemelding.

Ny gameplayvideo

Er du nysgjerrig på hvordan det blir å spille som James Bond i det nye HD-spillet? I videoen under får vi en gjennomgang av starten på Facility-brettet, altså russernes våpenlager i Arkhangelsk. Her er Bond i stealth-modus, det vil si at du skal snike deg rundt i bygningen og være så usynelig som mulig. Det er derfor viktig å bruke lyddemper på pistolen og utnytte Bonds evne til å snike seg inn på fienden lydløst og diskret. I videoen hører vi stemmen til Rob Matthews, forfatter og prosjektmanager hos spillutvikler Eurocom Entertainment Software.

Saken fortsetter under videoen.

Spillguidebok

Er du redd for å ikke finne fram i spillet, eller gå glipp av noen av spillets mange skjulte trofeer? Fortvil ikke! Nå er det mulig å forhåndsbestille en spillguide fra Bradygames. De lagde en tilsvarende spillguide til Blood Stone, og gir deg muligheten til å bli guidet gjennom spillet steg for steg. Her finner du også oversikt over Bonds enorme våpenarsenal, nærkampmuligheter, stealth-taktikk (hvordan bevege deg uten å bli oppdaget), hvor du finner de skjulte trofeene samt mye mer. Guiden er på 224 sider og kan forhåndsbestilles fraktfritt for under hundrelappen (£ 9.99) hos play.com.

Diverse linker:

Facebook.com/GoldenEyeGame

Goldeneyegame.com



Relaterte saker
Ny trailer for GoldenEye 007: Reloaded (20.08.2011)
GoldenEye til PS3 og Xbox 360 (21.07.2011)
Spillanmeldelse: GoldenEye (29.05.2011)
Spillanmeldelse: Blood Stone (21.11.2010)
Tror Bond-spillene vil dominere markedet (24.09.2010)
Nye trailere for spillene (04.09.2010)
Nytt spill: James Bond 007: Blood Stone (17.07.2010)
GoldenEye Wii bekreftet (16.06.2010)
GoldenEye-spill for Wii? (06.06.2010)


Joakim Krane Bech / 01.10.2011 Sist oppdatert: 18.10.11 kl. 21:29


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Verity: I see you handle your weapon well. James Bond: I have been known to keep my tip up. "
Die Another Day (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…