Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Her er LEGOs nye salgssuksess: Aston Martin-byggesettet

Det ble en storstilt lansering av det første James Bond-produktet fra LEGO på LEGOs flaggskipbutikk i London 18. juli 2018.

Den lenge kjente «hemmeligheten» som LEGO og 007-lisenshavnerne i EON Productions og Aston Martin har «teaset», ble da omsider avslørt.

Det er en modell av det berømte Aston Martin DB5, i skala 1:8, som nå lanseres hos LEGO-butikkene, både de fysiske og nettbutikken.

Utenfor sto en ekte sølvfarget Aston Martin DB5 i fullskala, og selveste «miss Moneypenny», skuespiller Naomie Harris, foretok den offisielle presentasjonen av byggesettet.

Modellbilen er 10 cm høy, 34 cm lang og 12 cm bred.

«Det er en ære å være her. Å se den ikoniske DB5 gjenskapt med LEGO-klosser er et spennende øyeblikk å være en del av,» sa Naomie Harris.

Bilen er en del av LEGO Creator Expert-serien. Designer Michael Psiaki understreket at de har vært veldig nøye med å få med alle detaljer.

Aston Martin DB5 består av 1.290 deler. Den har et ejektorsete som kan brukes, skjult telefon, skiltnummer som kan vendes med mere.

Prisen er 129.99 britiske pund. Den koster via LEGOs nettbutikk 1.799 kroner i Norge og blir tilgjengelig fra 1. august 2018.

Bill Koenig hos The Spy Commander peker i en kommentarartikkel på at Bond-leketøy pleide å være rettet mot barn, men at de nå er rettet mot middelaldrende eller eldre menn som har nok penger til å kjøpe dem.

Følgende foto under er fra LEGO-lanseringen av Creator Expert James Bond DB5 i London 18. juli 2018. Foto: Alan Stephenson ©



JB / 20.07.2018 Sist oppdatert: 30.07.18 kl. 23:06


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"James Bond: Who'd want to put a contract on me? M: Jealous husbands! Outraged chefs! Humiliated tailors! The list is endless! "
The Man With The Golden Gun (1974)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…