Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
28.03.20 kl. 20:50

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Ny faktabok: Some Kind of Hero

Some Kind of Hero er en ny faktabok om James Bond-filmserien som utgis 05.10.2015 av The History Press.


Et år med en ny James Bond-film fører alltid til nye faktabøker. I år kommer blant annet Some Kind of Hero.

Det melder forlaget The History Press. Utgivelsen er satt til 05.10.2015 og boken kan forhåndsbestilles hos bl.a. Amazon.co.uk.

Boken er på nærmere 500 sider og er ført i pennen av Matthew Field og Ajay Chowdhury.

Field er en aktiv filmskribent, som også har laget flere dokumentarfilmer om filmer, blant annet The Making of The Italian Job og han bidro til dokumentaren Everything or Nothing.

Ajay Chowdhury er talsmann for The James Bond International Fan Club og er også en godt etablert journalist innen feltet James Bond.

I arbeidet med den nye faktaboken har duoen utført over 100 nye intervjuer med filmmannskap og skuespillere som har jobbet med James Bond-filmene. Det loves også sjeldent og tidligere upublisert materiale.

Arbeidet med boken har tatt flere år.

I en uttalelse sier forfatterne at etterhvert som arbeidet skred frem så innså de at det fortsatt var mange historier som ikke har vært fortalt av nøkkelpersoner i den kreative utformingen av serien.

«Vi håper at selv den mest dedikerte Bond-fan vil finne fascinerende detaljer i boken. Vi har fått en ny verdsettelse for ikke bare hvordan serien startet, men for hvilken Rolls-Royce-standard den har vært fastholdt med», sier de.

Relaterte saker
Den definitive Bond-faktaboken? (10.09.2015)
Flere nye Bond-bøker høsten 2015 (08.09.2015)


JB / 08.06.2015


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Yelena: I'm an agent too. I've been undercover for two years. Xander Cage: Two years? What was your plan? Have them die of old age? "
xXx (2002)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2020. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2020 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…