Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Caroline Munro: – Deilig å bli husket



– Det er deilig å bli husket, sier Caroline Munro, som spilte Strombergs fagre helikopterpilot i The Spy Who Loved Me.

Akkurat som Shirley Eatons opptreden i Bond-serien var Caroline Munro også bare såvidt på lerrettet. Men det er faktisk sant - det er ikke lengden som teller, for

Slik husker vi henne: Caroline Munro i rollen som Naomi i The Spy Who Loved Me (1977).
la oss være oppriktige: Brystfagre Caroline, med sitt intense blikk og makeløse 70-talls make up, gjorde et sterkt inntrykk på guttehjerter verden over. Det får ikke hjelpe at hun endte på bunnen av havet etter at Bond sprengte helikopteret hennes med en torpedo fra Lotus Esperit-en.

For her sitter hun, lys levende, 22 år senere - og til tross for alderen på 49 år, ser hun fortsatt faktisk riktig så deilig ut enda.

– Jeg har spilt i en rekke sjangerfilmer, science –fiction og Hammers horror-filmer, men det er og blir Bond-rollen jeg huskes best for. Men mine storfans liker også de andre filmene, forteller Caroline, som de siste årene har drevet sitt egen fanklubb under vignetten “The first lady of fantasy films”.

– Det er merkelig når høye, voksne menn kommer bort til meg på slike filmmesser og sier at de så meg i filmen da de var fem eller ti år gamle! sier Caroline, mens jeg stirrer på hennes tettsminkede øyne. Om det er bare for anledningen, eller om hun virkelig ”doller” seg slik opp til daglig, våger jeg ikke å spørre om.

– Jeg var på filmsettet til The Spy Who Loved Me” i alt tre uker. Først to uker i Sardina for utendørsscenene og deretter en uke på Pinewood studio her I England. Det var en fin opplevelse. Regissør Lewis Gilbert var svært hyggelig, akkurat som resten av Bond-folkene.

Relaterte saker
Selvbiografi fra Lewis Gilbert (04.02.2010)
FYEO-bilen til salgs (12.07.2009)


JB / 01.03.2000 Sist oppdatert: 25.10.06 kl. 00:53


Del på Facebook:


  Kommentar   Tips en venn   Kontakt oss
     
Nick:
Passord:
Husk meg:   
Glemt passord eller nick?
Ny bruker? Registrer deg her.
Ingen kommentarer!

Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Alec Trevelyan: What's the matter, James? No glib remark? No pithy comeback? "
GoldenEye (1995)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…