Nyheter 007shop.no Filmer Video Bøker Musikk Serier Spill jamesbond.no
Sist oppdatert:
07.01.23 kl. 02:30

NYHETSBREV
JB-TV
KOMMENTAR
Verdens beste Bond-film

Alle har vi vår favoritt skuespiller i rollen som agent 007 og vår egen favorittfilm. Min er Timothy Dalton og hans debutfilm, The Living Daylights.
STØTTESPILLERE
Hvem blir den neste James Bond?

James Bond (Daniel Craig) poserer. Dette er det aller første bildet som ble vist av Daniel Craig i rollen.


Det store spørsmålet blant alle oss Bond-entusiaster nå for tida er hvem som kommer til å overta etter Daniel Craig i rollen som vår alles kjære 007.

Craig har nå drukket sin siste dry martini, shaken not stirred, og fansen ser med stor spenning frem til å finne ut hvem som blir nestemann (eller kvinne) til å presentere seg med de udødelige ordene: «My name is Bond, James Bond».

Mange online casinoer har i lang tid gitt odds på hvilken skuespiller som til slutt vil bli utpekt. En rekke hete kandidater har kommet og gått. Nesten enhver stor engelsk filmstjerne har blitt nevnt. Alle fra Benedict Cumberbatch til Idris Elba har blitt tippet som et sikkert stikk, bare for å bli skuffet. Så, hva kan vi nå vente oss når Craig endelig har lagt opp?

En favoritt skiller seg ut

Det er nå den engelske skuespilleren, Regé-Jean Page, som forventes å bli den neste Bond.

Mange britiske online bookmakere har sluttet å gi odds på dette spilleobjektet fordi de mener saken er avgjort. Enn så lenge har det ikke kommet en offisiell erklæring fra produksjonsselskapet som styrer Bond-imperiet, så kanskje er ikke saken biff riktig ennå.

Page er et friskt pust på mange måter. I kontrast til andre kandidater som har vært nevnt er han ikke å anse som en etablert stjerne, men derimot en ung og fremadstormende kandidat. Her til lands er han nok mest kjent for sin rolle i Netflix-dramaet Bridgerton, hvor han spiller hertugen av Hastings.

Lamp

For Bond-serien er det slett ikke noe rart i å satse på en skuespiller som ikke allerede er berømt. Det skyldes sannsynligvis at de ønsker at vi seere skal se på Bond som bare det: James Bond. Ikke, for eksempel, Brad Pitt i rollen som James Bond. Hverken Timothy Dalton eller Pierce Brosnan var store Hollywood-navn da de ble valgt til å spille Bond. I likhet med Brosnan var også Roger Moore først og fremst en TV-skuespiller med en mindre filmkarriere. Husk også at vår alles kjære og dypt savnede Sean Connery var nokså ung da han først spilte Bond, og ikke den ikoniske stjernen vi kjenner ham som.

Hva kan vi forvente oss fremover?

Hvis det virkelig er Regé-Jean Page som blir den neste 007 og får lisens til å drepe fra dronningen, kan dette peke på en kursendring. Her har vi med en ung skuespiller å gjøre. Han er også av en helt annen fremtoning enn Daniel Craig. Craig har av mange blitt ansett som en veldig barsk Bond, en rendyrket action-skuespiller. Page er mer delikat av seg, virker det som. Han har også glimt i øyet. Kanskje det betyr at vi får en ny Bond som er mer av typen Moore eller Brosnan. Altså en humoristisk og lett fremtoning i kontrast til Craig som har spilt i de mørkeste og mest seriøse Bond-filmene så langt.

Uansett hva som skjer er det sikkert at James Bond lever videre i beste velgående. Og at vi fansen ikke kan vente til neste film i serien! Nå har vi ventet lenge nok … 

FAKTA: Regé-Jean Page (ukjent alder) er født i London. Hans mor er fra Zimbabwe og faren fra England.

PM / 04.06.2021


Del på Facebook:


Søk JAMESBOND.no

  
DAGENS SITAT
"Scott Evil: It's no hassle... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: But... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: I'm... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: All I'm say... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: There gonna get a... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: I'm... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: I'm just... Dr. Evil: Sh! Scott Evil: Would... Dr. Evil: Sh!... Knock-knock. Scott Evil: Who's there? Dr. Evil: Sh! Scott Evil: But... Dr. Evil: Let me tell you a little story about a man named Sh! Sh! even before you start. That was a pre-emptive "sh!" Now, I have a whole bag of "sh!" with your name on it. "
Austin Powers: International Man Of Mystery (1997)
007 RASKE
Navn: Per Haddal Født: 9.1.1952 Stilling: Filmkritiker i Aftenposten (men pensjonert i 2009)
© JB Forlag 1999-2024. Gjengivelse av redaksjonelt innhold på nettstedet er ikke tillatt uten forlagets tillatelse. www.jamesbond.no er en frittstående nettside, uten bindinger til rettighetshaverne av filmene eller andre James Bond-produkter. James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2024 Danjaq, LLC og United Artists. Ansvarlig redaktør: John Berge. Journalister: Joakim Rekaa, Lars Johnsrud og Alexander Hagen. Nettansvarlig: Per Mork. Kontakt oss. Om JAMESBOND.no
jamesbond.no lives forever…