Torsdag 28. mars 2024 kl. 21.50

Er Daniel Craig ferdig med Bond?
Daniel Craig spilte James Bond for fjerde gang i SPECTRE (2015). Foto: MGM/SONY/EON


Det store spørsmålet de siste månedene er hvorvidt Daniel Craig sier takk for seg etter ti år som James Bond. Nå har en av hans venner sagt hva han mener og tror.

Det er i et intervju med det britiske gratismagasinet Shortlist
Marc Strong og Daniel Craig på gutteturer.
at Marc Strong – for tiden selv høyaktuell som spion i kinoaktuelle The Brothers Grimsby – har tilkjennegitt sin mening.

På spørsmål om han vil forsøke å overbevise Daniel Craig om å returnere til en femte film, svarer Strong:

«Vel, jeg vil forsøke, tro meg. Men det er krefter i spill her som er større enn oss som foretar disse beslutningene. Han har vært vidunderlig i rollen og han har elsket den. Men jeg tror han føler at han har gjort sitt. Han har gjort det han vil med rollen. Han har kommet til det punktet.»

Marc Strong var også med i Kingsman: The Secret Service (2014).

Kan Strong se for seg å spille en Bond-skurk? spør Shortlist.

«Jeg ville ha elsket å ha spilt skurken i en Bond-film mens Daniel gjorde filmene fordi han er en venn og det ville ha vært flott. Men jeg tror han er kommet til veis ende med sin tid som Bond, så det vil trolig aldri skje, men det ville ha vært flott!»

I det siste har det kommet frem at Daniel Craig skal spille i en ny TV-serie, Purity. Dette er en adapsjon av romanen med samme navn av Jonathan Franzen.

Ifølge den britiske avisen The Sun har MGM Studios sagt seg villig til å utsette Bond 25 til 2018, hvis det betyr at han vil fortsette.

MGM ser dessuten etter et nytt samarbeidende studio etter at Sony-kontrakten er utløpt.

JB / 26.02.2016