Mandag 6. juli 2020 kl. 1.27

Firmavisninger av SPECTRE fra 29.10.
TOGSCENE: James Bond (Daniel Craig) kjemper mot Mr. Hinx (Dave Bautista), mens Dr. Madeleine Swann (Léa Seydoux) rømmer. Foto: MGM/EON, via Entertainment Weekly.


Regn med en solid dose med «selfies» og skryt på sosiale medier fra folk som får se SPECTRE i Norge allerede fra 29. oktober 2015.

Dagen før den regulære norgespremieren 30.10. får nemlig bedrifter som vil ha spesialvisninger muligheten til det.

– Bedriftssalget har vi allerede startet for
Britisk plakat for SPECTRE.
førpremierer 29. oktober, bekrefter Espen L. Pedersen, salgs- og markedsdirektør hos Nordisk Film Kino, overfor JAMESBOND.no.

Når legges så billettene ut til ordinært forhåndssalg? Det er ikke offisielt ennå, men det vil nok skje ila. veldig kort tid.

– Det er ikke bestemt, men veldig snart, sier markedssjef Eli Gjerde ved Trondheim Kino.

Også programsjef Lars Fuglevik hos SF Kino bekrefter dette:

– Vi setter i gang salget så snart vi får klarsignal fra SF Norge, forteller han vårt nettsted.

From Sweden With Love (jamesbond007.se) melder at britene starter forsalget til premieren 26. oktober mandag 7. september.

Det er dermed rimelig å anta at også norsk forhåndssalg vil kunne starte innen den tid. Den svenske nettsiden påpeker at det er første gang som det allmenne publikum kan se filmen på samme dag som verdenspremieren finner sted.

Den norske pressevisningen vil antageligvis settes opp onsdag 28.10.2015.

Det meldes også at den norske distributøren skal arrangere en premierefest i Oslo. Det blir ganske sikkert lokale premierefester også andre steder i landet.

«Mye av filmen er en feiring av hva det har å si å være Bond. Men den er ikke retro. Forhåpentligvis er det ikke bare klassisk Bond, men en klassisk thriller,» har hovedrolleinnehaver Daniel Craig uttalt til Entertaiment Weekly.

SPECTRE har premiere i Storbritannia 26.10. og i Norge 30.10.2015. Følg nyhetene om filmen her på JAMESBOND.no.

Se tidligere saker om filmen via lenkene nedenfor!JB / 27.08.2015 Sist oppdatert: 28.08.15 kl. 16:38