Torsdag 28. mars 2024 kl. 10.26

Ny og lengre trailer for SPECTRE
James Bond i et fly i en scene fra SPECTRE. Foto: © EON Productions Limited/Danjaq LLC/Metro-Goldwyn-Mayer/Sony Pictures Entertainment


En ny full-lengde trailer på to minutter og tredve sekunder røper nå mye av handlingen i SPECTRE.

Traileren ble lansert klokken 09.00 norsk tid, onsdag 22. juli 2015, via den offisielle
Christoph Waltz spiller Hans Oberhauser i SPECTRE, men minner da umistenkelig om Ernst Stavro Blofeld her?
James Bond-nettsiden, 007.com.

SPECTRE har premiere 06.11.2015 og analytikere spår filmen til å bli en av de største kassasuksessene på kinoer i 2015.

(OBS: Ikke les videre om du ikke vil vite noe om handlingen i filmen eller innholdet i traileren. Se traileren nedenfor).

Traileren starter med det som skal være starten på filmen, nemlig et besøk i Mexico City, utført av James Bond i et «privat ærend». Et «rogue mission», beskrives det hele som.

Vi ser også scener mellom James Bond (Daniel Craig) og alle de ledende skuespillerne i filmen: M (Ralph Fiennes), Madeleine Swann (Léa Seydoux), Mr White (Jesper Christensen), Moneypenny (Naomie Harris), Q (Ben Whishaw), Mr. Hinx (Dave Bautista) og ikke minst Christoph Waltz som superskurken Franz Oberhauser. Etter traileren å dømme er det han som leder den hemmelige organisasjonen SPECTRE.

Av faktateksten på 007.com fremgår det at Léa Seydouxs karakter er datteren av Bonds gamle fiende, Mr. White, og at Monica Belluccis rollefigur er kona til en kriminell figur. Og Bond skal etterhvert finne ut at det er en forbindelse mellom ham selv og Waltz’ karakter.

Max Denbigh (Andrew Scott) vises såvidt i traileren. Han er den nye sjefen for Centre for National Security. Denbigh er kritisk til Bonds handlinger og mener MI6 har mistet sin relevans, heter det i beskrivelsen på 007.com.

I motsetning til teasertraileren som ble sluppet tidligere i år (28.03.2015), er det mer fokus på action i denne traileren. Man ser også deler av en biljakt i Romas gater og sekvenser med fly og biler i de østerriske alper. For fans er det også verdt å merke seg bruk av hovedtemaet fra On Her Majesty’s Secret Service. Så blir det jo spennende om komponisten vil ta med seg dette inn i den endelige score for filmen.

Se både den nye full-lengde traileren og den forrige teasertraileren nedenfor.

Her er en dyptgående analyse av traileren.

Les mer om SPECTRE i vår indeksoppføring her.

SPECTRE har verdenspremiere 06.11.2015, mens premieren i Storbritannia finner sted 26.10.2015. Følg nyhetene om filmen her på JAMESBOND.no.



JB / 22.07.2015 Sist oppdatert: 04.10.15 kl. 19:58