Torsdag 28. mars 2024 kl. 14.6

«Sirkus Bond» på plass i Roma
Monica Bellucci (Lucia Sciarra) og Daniel Craig (James Bond, agent 007) på plass i Roma i Italia onsdag 18. februar 2015. Foto: 007.com. Offisielt pressebilde.


Onsdag 18. februar 2015 inntok SPECTRE-produksjonen Roma for å spille inn deler av filmen. Vi bringer her de siste nyhetene.

Daniel Craig (James Bond, agent 007) i Roma i Italia onsdag 18. februar 2015. Foto: 007.com. Offisielt pressebilde.
Innspillingen går ikke akkurat upåaktet hen.

Vi har tidligere skrevet at 800 sikkerhetsvakter er hyret inn for å sperre av travle gater, og at produksjonen har måttet bla opp store summer for å «blidgjøre» de lokale myndigheter.

Variety skriver at man nå er i gang med å gjøre utseendemessige endringer på byens Museum of Roman Civilization fordi museet i filmen skal fremstå som et kirkegård.

Dette ble nødvendig etter at et religiøst brorskap sørget for at produksjonen ikke fikk tillatelse til å filme en begravelsesscene ved Verano-kirkegården slik de opprinnelig hadde tenkt.

Biljakter er et kjent og kjært innslag i Bond-filmer, og SPECTRE skal visstnok ikke være noe unntak. Planen er at en biljakt i høy hastighet skal skje langs elven Tiber, og at en eller flere biler vil havne i elva etter et luftig svev. Da må det ryddes opp, og i den anledning har store heisekraner blitt montert.

Tar man i tillegg med at James Bond vil hoppe i fallskjerm
Monica Bellucci (Lucia Sciarra) i Roma i Italia onsdag 18. februar 2015. Foto: 007.com. Offisielt pressebilde.
fra et helikopter og lande på Ponte Sisto-broen, samt at en eller flere biler vil bli smadret i nærheten av Vatikanet, skulle det være hevet over enhver tvil at «Sirkus Bond» har inntatt byen.

SPECTRE har verdenspremiere 06.11.2015. Følg nyhetene om filmen her på JAMESBOND.no.

Alexander Hagen / 18.02.2015