Fredag 19. april 2024 kl. 1.39

Purvis og Wade tilbake
Daniel Craig og Sam Mendes er klar for Bond 24.


Manusforfatterteamet som i flere år hadde eneansvaret for Bond-serien, Neal Purvis og Robert Wade, er tilbake. De skal finpusse på Bond 24-manuset.

Det melder den britiske avisen Daily
Neal Purvis og Robert Wade
Mail
, som er kjent for å ha solide og etterrettelige nyheter om Bond-filmserien.

Avisen forteller at Neal Purvis og Robert Wade – som startet arbeidet med serien fra 1999 og The World Is Not Enough – igjen er med på å utarbeide manuset til Bond 24.

Mens det på Skyfall var John Logan som polerte manuset deres, er det nå Purvis og Wade som nå skal polere manuset til Logan for Bond 24.

Kilderskal ha uttalt til Daily Mail at den britiske manusforfatterduoen nå bare gjør med manuset, det som ble gjort med deres Skyfall-manus.

Duoen skal ha blitt bedt om å sprite opp manuset med mer vittigheter og humor, spesielt i relasjonen mellom agent 007 og Miss Moneypenny, samt forbedre dialogen mellom Bond og hans nye sjef, M, spilt av Ralph Fiennes.

Manusforbedringene – eller endringene – vil etter rapportene å dømme kunne føre til at innspillingsstarten utsettes fra oktober til desember 2014.

Neal Purvis og Robert Wade er begge nå i begynnelsen av 50-årene og er beskrevet som en av Storbritannias mest suksessrike manusforfattere.

Bond 24 har premiere i Storbritannia 23.10.2015 og i USA 06.11.2015. Følg nyhetene om filmen her på JAMESBOND.no.

JB / 27.06.2014