Fredag 29. mars 2024 kl. 7.0

Craig om Bond 24
Rachel Weisz, Daniel Craig og Rafe Spall i teaterstykket . (Offisielt pressebilde)


Daniel Craig er aktuell med teaterstykket Betrayal, hvor han spiller mot sin kone, Rachel Weisz. I den anledning har Craig også uttalt seg om Bond 24.

Til Vulture.com uttaler Craig at han håper å «gjenerobre den gamle ironien» fra de tidligste filmene i serien, når han neste år skal i gang med (som får premiere i 2015)

– Forhåpentligvis vil vi gjenerobre noe av den gamle ironien og sørge for at det ikke blir en pastisj.

Craig medgir at han ikke er så veldig god på akkurat den type dialog.

– Ikke hvis det plutselig virker fornuftig. Jeg skulle ønske jeg fikk det bedre til, men jeg klarer det ikke så bra, så jeg gjør det bare ikke, medgir Craig i intervjuet med Vulture.com.

Men først er det Broadway og teaterstykket Betrayal av Harold Pinter. Her spiller Craig i rollen som Robert, mens han kone i virkeligheten, Rachel Weisz, spiller Roberts kone, Emma, i stykket om en kvinne som har en sjuårig affære med sin manns beste venn. Jerry, som er vennen, spilles av Rafe Spall.

Ifølge Vulture.com nekter hovedrolleinnehaverne å bli intervjuet sammen, da de ikke ønsker noe fokus på privatlivet sitt.

– Folk pleide å si at jeg var ganske frekk og uforskammet overfor journalister. Men det er jeg bare til de som stiller meg dumme spørsmål, sier Craig i intervjuet.

Mike Nichols har regien på Betrayal. Stykket starter med forhåndvisninger 1. oktober, med premiere 27. oktober og avslutning 5. januar 2014 på Broadway i New York. Craig og Wiesz bor i storbyen.

Craig og Weisz har også spilt sammen før, i filmen Dream House.

– Vårt forhold er ikke noe andre skal bry seg om. Når vi går på scenen sammen, vet vi at vi eksponerer oss, men vi eksponerer oss profesjonelt, men det er hva vi gjør. Som skuespillere. Et ekteskap er utfordrende. Alle må jobbe med det. Og det blir ikke enklere av å ha det eksponert offentlig. Personlig bryr jeg meg ikke om andres forhold. Det er ofte bare rykter. Og det er ofte feilaktig.



JB / 26.08.2013