Fredag 29. mars 2024 kl. 12.13

Sebastian Faulks snakker om Devil May Care
Sebastian Faulks, forfatteren av Devil May Care.


2008 er utvilsomt et spennende Bond-år. Det er intet mindre enn 100 år siden Bond-skaperen Ian Fleming ble født, og i tillegg til ny Bond-film i november, gir forfatter Sebastian Faulks ut romanen Devil May Care i mai. JAMESBOND.no-redaktør John Berge deltar også i konkurransen om å lage tittellåten til den kommende romanen, så her er spennende ting i vente.

Følgende kommentarer baserer seg på et helt nytt intervju med Sebastian Faulks på Devil May Care sine egne MySpace-sider.

«Det er en veldig tradisjonell Bond-fortelling. Den inneholder alt du liker i Bond-eventyrene, og ingen av de kjedelige delene.»

Med denne erklæringen oppsummerer bestselgerforfatteren Sebastian Faulks ingrediensene i den kommende James Bond-romanen Devil May Care, skrevet for å stemme overens med hundreårsfeiringen i anledning Ian Flemings fødsel.

Faulks fortsetter, «Den (romanen) har puls, eventyr, og den har ikke bare én, men to vakre kvinner.»

«Ian Fleming elsket tog; romanen har tog. Han elsket biler; den har biler. Det er også noe jeg har oppdaget – et svært eksotisk kjøretøy fra den kalde krigen. Jeg kommer ikke på noen bedre måte å beskrive det på. Og selvsagt har boka high life. Eventyr.»

Forfatteren oppfordret også 007-fans til å skrive bokas tittellåt, som en del av den første konkurransen
Omslaget til Devil May Care.
noensinne avholdt på nettstedet.

«Hvis du bare forestiller deg at du prøver å skrive en sang til en roman som omhandler alt du har likt med James Bond, så håper jeg at du er ganske nær det Devil May Care inneholder.»

Fristen for å levere musikalsk bidrag til konkurransen gikk ut mandag 25. februar, så om ikke sangen er klar akkurat i dag, er det for sent å delta nå.

Devil May Care slippes 28. mai 2008, og det kommer også en norskspråklig utgave samme dag.

Alexander Hagen / 25.02.2008 Sist oppdatert: 12.05.11 kl. 13:02